ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 0-0: Οι Γιαννιώτες σημάδευαν τα δοκάρια και οι Νικαιώτες πήραν πόντο-«χρυσάφι» στο «Ζωσιμάδες»

Δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρέθηκε ο Ιωνικός με την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα του ΠΑΣ. Με 10 παίκτες για 27 λεπτά οι φιλοξενούμενοι, δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι.

Ο Ιωνικός έπαιξε για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στα Γιάννενα και τα κατάφερε, αν και αγωνίστηκε από το 66′ με παίκτη λιγότερο.

Το τελικό 0-0 δεν αντικατοπτρίζει την την εικόνα του αγώνα, αφού ο ΠΑΣ ήταν πολύ καλύτερος, είχε δύο δοκάρια και αρκετές ακόμα ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Ο Ιωνικός έβγαλε ενέργεια στο χορτάρι και δημιουργήσει κάποιες φάσεις στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, μέχρι την αποβολή του Ρομαό.

Το πρώτο δοκάρι ήρθε από τον Μπάλαν με σουτ πάνω στην κίνηση μέσα από την περιοχή στο 42′ και το δεύτερο από τον Τζίμα στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ένας πολύτιμος βαθμός για τον Ιωνικό στην προσπάθειά του να σωθεί μολονότι έπαιξε με 10 παίκτες καθώς ο Ρομαό αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες που δέχτηκε στο 61′ και στο 66′. Πλέον, ο Ιωνικός έχει 15 πόντους έναντι 13 του Λεβαδειακού και 12 της Λαμίας

Άτυχη στιγμή για τους γηπεδούχους ο σοβαρός τραυματισμός του Παυλίδη λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News