Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Κανός και συναποφασίζει με Μίτσελ

Κανός Ελ Αραμπί
eurokinissi

Το προσωπικό δράμα του Ισπανού εξτρέμ του Ολυμπιακού με την απώλεια της μητέρας του τον είχε αφήσει εκτός του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ένα προσωπικό δράμα βίωσε ο Σέρτζι Κανός τα τελευταία 24ωρα που αποτέλεσε ένα τεράστιο ψυχολογικό χτύπημα για τον νεοαποκτηθέντα παίκτη του Ολυμπιακού.

Ως γνωστόν ο Ισπανός εξτρέμ έχασε ξαφνικά τη μητέρα του η οποία ήταν αρκετά νέα ακόμα (56 ετών) και το σοκ γιγαντιαίο. Το πολύ δυσάρεστο γεγονός συνέβη παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ με τον παίκτη να φεύγει εσπευσμένα για την πατρίδα του για να παραστεί στην κηδεία και να θρηνήσει με την υπόλοιπη οικογένεια.

Πλέον ο παίκτης, που έλαβε ένα υπέροχο και ανατριχιαστικό μήνυμα συμπαράστασης από τους πρώην συμπαίκτες του στη Μπρέντφορντ, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα. Και θα συναποφασίσει με τον Μίτσελ για το αν θα είναι στη διάθεσή του εν όψει Παναιτωλικού ή όχι.

Η λογική λέει ότι πιθανότατα δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, εκτός αν θελήσει ο ποδοσφαιριστής να «στηριχθεί» ψυχολογικά στο να επιστρέψει φουλ στην καθημερινότητα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News