Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα 3-1: Ξεκούραστη νίκη για τη Σίτι, ανησυχία για τον Χάαλαντ

Δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Άστον Βίλα η Μάντσεστερ Σίτι με 3-1, αλλά στο ημίχρονο αποχώρησε τραυματίας ο Χάαλαντ, προκαλώντας ανησυχία στους citizens.

Καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι, έβαλε τις βάσεις για να πετύχει μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα σε βάρος της Άστον Βίλα με 3-1 και να επανέλθει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πεπ  Γουαρδιόλα πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο με τους Ρόδρι (4′) Γκιουντογκάν (39′) και εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαχρέζ στις καθυστερήσεις, καθαρίζοντας από πολύ νωρίς το παιχνίδι. Το περίεργο σ’ αυτό το πρώτο ημίχρονο ήταν ότι δε σκόραρε ο Χάαλαντ, ο οποίος έδωσε την τελική πάσα για το 2-0.

Η Σίτι φυσιολογικά χαλάρωσε στο ξεκίνημα της επανάληψης, έγινε αλλαγή και ο Χάαλαντ, ο οποίος δέχτηκε ένα ισχυρό χτύπημα στο δεξί πόδι και αποχώρησε προληπτικά ενόψει του ματς με την Άρσεναλ (παραμένει άγνωστο αν θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι την Τετάρτη) και η Άστον Bίλα βρήκε την ευκαιρία να μειώσει στο 61′ με τον Γουάτκινς σε 3-1.

Το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους, όχι για να επιστρέψουν στο 100%, αλλά για να ξαναπάρουν τα ηνία του αγώνα και να μην απειληθούν εκ νέου.

Μάλιστα ο Μαχρέζ έχασε μοναδική ευκαιρία για το 4-1 στο 84′, όταν από το ύψος της μικρής περιοχής σημάδεψε τις εξέδρες του γηπέδου,  ενώ στις καθυστερήσεις παραλίγο να γίνει το 3-2 με τη Bίλα να έχει δοκάρι με εντυπωσιακό σουτ του Ντούραν.

Με τη νίκη της η Σίτι είναι πια τρεις πόντους πίσω από την Άρσεναλ, έχοντας ένα ματς περισσότερο, αλλά μπορεί να την φτάσει την επόμενη αγωνιστική.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News