ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: «Ο Τσιμίκας απαλύνει τον πόνο για τον Ρόμπερτσον»

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα στο νικηφόρο (3-1) φιλικό με την Οσασούνα προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων της Λίβερπουλ

Οι φίλοι της Λίβερπουλ έχουν έναν σημαντικό λόγο να… συννεφιάζουν και έναν να αισιοδοξούν ενόψει της πρεμιέρας της αγαπημένης τους ομάδας με τη Νόριτς για την Premier League της νέας σεζόν.

Η εικόνα του Άντι Ρόμπερτσον με προστατευτικό νάρθηκα στον δεξιό του αστράγαλο, πριν την έναρξη του τελευταίου φιλικού με την Οσασούνα, ήρθε να δώσει συνέχεια στην κακοδαιμονία της προηγούμενης χρονιάς. Τουλάχιστον ο Σκωτσέζος μπακ φαίνεται ότι έχει γλιτώσει τα χειρότερα, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στα social media: «Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι πολύ σοβαρό, ωστόσο υπάρχει μια μικρή ζημιά και ελπίζω να είμαι σύντομα κοντά στην ομάδα», ήταν το μήνυμά του.

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στο αριστερό άκρο της άμυνας; Ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αποτελεί την πηγή του… χαμόγελου αισιοδοξίας τους.

Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός… έβγαλε μάτια σε άλλο ένα φιλικό (το βράδυ της Δευτέρας στο νικηφόρο 3-1 με την Οσασούνα στο Άνφιλντ), σέρβιρε ακόμη μια ασίστ (αυτή τη φορά στον Μπόμπι Φιρμίνο) και έδειξε πανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του από τα μαλλιά!

Αποτέλεσμα; Το τρίτο ημίχρονο του φιλικού στα social media, να έχει μόνο έναν πρωταγωνιστή… γαλανόλευκου χρώματος:

«Αν ο Τσιμίκας παίζει έτσι και στα επίσημα παιχνίδια, δεν ανησυχώ καθόλου για τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον»…

«Ήταν καταπληκτικός ο Κώστας και απόψε. Οι εμφανίσεις του στην pre season κάνουν διαχειρίσιμο τον τραυματισμό του Άντι»…

«Αν δεν είχαμε καλομάθει με τον Ρόμπερτσον τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όλοι θα αποδέχονταν τον Τσιμίκα ως μια εξαιρετική μεταγραφή»…

«Ο Τσιμίκας αποτελεί το καλύτερο μπακ απ που μπορούσαμε να έχουμε για τον Ρόμπερτσον και τώρα θα φανεί»…

Αυτά είναι μόνο ένα δείγμα των μηνυμάτων που πλημμύρισαν τα forum των φίλων της Λίβερπουλ και ήρθαν να ακολουθήσουν τα ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια που αφιερώνει στον διεθνή άσσο και ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ.

 «Είναι πολύ ευχάριστο που έχουμε τον Κώστα για να μην αγωνιούμε τόσο πολύ για τον τραυματισμό του Άντι. Έχει κάνει μια εξαιρετική προετοιμασία», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού μετά το τέλος της πρόβας τζενεράλε με την Οσασούνα.

Δείτε τα highlights της νίκης της Λίβερπουλ επί της Οσασούνα με 3-1:

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News