Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-2: Άρχισε να σκέφτεται την ΑΕΚ στο 90'... και το πλήρωσε ακριβά!

EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ κράταγε στα χέρια του τεράστιο διπλό στην Τρίπολη, αλλά… έχασε το μυαλό του στις καθυστερήσεις και ο Αστέρας Τρίπολης με επικό come back μετέτρεψε το 0-2 σε 2-2 με δύο γκολ στο 91′ και στο 93′!

Σε  ένα τρελό φινάλε αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον βαθμό την ισοπαλίας με 2-2, αν και στο 90′ ήταν πίσω στο σκορ με 0-3. Νέσμπεργκ και Μπράντον έδωσαν το προβάδισμα στον Δικέφαλο στο 6′ και στο 82′, και ο Αστέρας ισοφάρισε με Σίτο και Ατιένζα στο 91′ και στο 93′!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στην αναμέτρηση φουριόζος και στο 6′ άνοιξε το σκορ με τον Ιβάν Νέσμπερηκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε το 0-1 με εκτέλεση κόρνερ, και τους Νέσμπεργκ – Ολιβέιρα να παίζουν το «1-2» με αποτέλεσμα ο Νορβηγός να πλασάρει μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 10′ Ο Νάραϊ βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο μετά από κούρσα, με τον γκολκίπερ του Αστέρα να αποκρούει το πλασέ του. Στο 16′ ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σίτο να πλασάσει στην κίνηση και να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία του Ζίβκοβιτς.

Από ένα δοκάρι η κάθε ομάδα

Στο 36′ ο Νάραϊ βρέθηκε έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σίτο έκανε σουτ μέσα από την περιοχή με τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Μπήκε δυνατά ο Αστέρα, έδωσε μαξιλαράκι ο Μπράντον

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε δυνατά, πίεσε τον ΠΑΟΚ και προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των ασπρόμαυρων, που οπισθοχώρησαν αλλά δεν άφησαν τους γηπεδούχους να κάνουν φάση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε στο γήπεδο τους Μπίσεσβαρ και Μπράντον, με τον Ισπανό φορ να κάνει το 0-2 στο 82. Ο Ράφα Σοάρες έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Μπράντον με προβολή πρόλαβε τον προσωπικό του αντίπαλο και νίκησε τον Παπαδόπουλο, δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στον ΠΑΟΚ.

Επικό come back Αστέρα με δυο γκολ σε τρια λεπτά!

Ο Αστέτρας Τρίπολης έπαιξε τα ρέστα του και κατάφερε ένα επικό come bakc: Στο 91′ ο Σίτο με πλασέ μείωσε σε 1-2 και στο 93′ και μετά από ένα γέμισμα από τα αριστερά, ο Ατιένζα με κεφαλιά έκανε το 2-2!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News