Κανός: «Η οικογένειά μου είπε ότι θα έπαιζα καλά και θα σκόραρα»

Με ένα χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό του, ο Σέρχι Κανός μίλησε για την απώλεια της μητέρας του και το πως έζησε έναν αγώνα που ήθελε να σκοράρει πιο πολύ από κάθε άλλον…

Ο Σέρχι Κανός σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, στάθηκε στην απώλεια της μητέρας του, η οποία έφυγε αιφνίδια από τη ζωή. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι ήταν ένα σοκ ο θάνατος της μητέρας του, ενώ για το γκολ που πέτυχε, τόνισε ότι η οικογένειά του, είχε πει πριν από το ματς ότι θα έπαιζε καλά και θα έβαζε ένα γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός:

Για τη δύσκολη στιγμή που έζησε με την απώλεια της μητέρας του: «Σας ευχαριστώ πολύ. Τη δύναμη τη βρίσκω γιατί είναι πολύ πρόσφατο. Ήταν σοκ για την οικογένεια. Το ποδόσφαιρο ενώνει την οικογένειά μας, η οποία είναι ενωμένη. Από την Ισπανία ήταν μαζεμένοι όλοι μαζί για να δουν το παιχνίδι αυτό. Ήταν ένας τρόπος για να συνδεθώ με την οικογένειά μου. Αισθάνομαι ότι είμαι μαζί τους.

Η μητέρα μου ήταν η προσωποποίηση της χαράς και της ευτυχίας. Θα ήθελε να είναι χαρούμενη στιγμή. Θα ήθελα να νιώθουμε την ευτυχία που η μητέρα μου εκπροσώπευε».

Για το γκολ που πέτυχε: «Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια μου το περίμενε. Η οικογένειά μου μου είχε πει ότι θα έπαιζε καλά και θα έβαζα γκολ. Ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι».

Για την αφιέρωση των παικτών της Μπρέντφορντ: «Είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Συγκινήθηκα. Είναι μέρος της οικογένειάς μου. Τους ευχαριστώ που νοιάζονται για μένα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News