Ατρόμητος - ΑΕΚ: Δεν πέρασε η... παράνοια της μεζούρας, γίνεται κανονικά το παιχνίδι!

EUROKINISSI

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να κερδίσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα χαρτιά έπεσε στο κενό και ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης σε νέα ημερομηνία – Νομική συντριβή της «Ένωσης», πανηγυρική δικαίωση της ομάδας του Περιστερίου!

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να πάρει τρεις βαθμούς στα χαρτιά για… 2 εκατοστά, έπεσε στο κενό, καθώς ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης την απόφασή του να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση της «Ένωσης» με τον Ατρόμητο σε νέα ημερομηνία, θεωρώντας – όπως ήταν λογικό – ότι δεν προκύπτει η παραμικρή υπαιτιότητα ή δόλος των γηπεδούχων για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Τι αναφέρει η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλούμενη από την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση λόγω έλλειψεης υπαιτιότητας.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την υπό στοιχείο Β’ ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΔΕΧΕΤΑΙ εν μέρει τις ως άνω πρόσθετες παρεμβάσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να επανοριστεί ο αγώνας που δεν διεξήχθη στην Αθήνα, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στις 5/2/23 και ώρα 17:30 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΕ ΑΕΚ με γηπεδούχο την ομάδα της πρώτης από τις δύο διαγωνιζόμενες ΠΑΕ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος από την ενιστάμενη παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής.

Το πολυσέλιδο σκεπτικό του Αθλητικού Δικαστή (το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ)  
στηρίζεται στην κοινή λογική, καθώς δεν εντοπίζει την παραμικρή υπαιτιότητα από την πλευρά του Ατρόμητου.

Θα καταθέσει έφεση η ΑΕΚ;

Το ερώτημα που τίθεται από εδώ και στο εξής είναι αν η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ασκήσει το δικαίωμα της έφεσης (όπως της παρέχει τη δυνατότητα ο νόμος) διεκδικώντας και σε δεύτερο βαθμό το παιχνίδι στα χαρτιά, ή αν θα αποδεχτεί την πρωτόδικη απόφαση, περιμένοντας τον ορισμό της αναμέτρησης.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια νομική συντριβή των «κιτρινόμαυρων» που επιχείρησαν να πάρουν τρεις βαθμούς στις δικαστικές αίθουσες για ένα παιχνίδι που άφησε πίσω του τεράστια αναπάντητα ερωτήματα για όσα συνέβησαν στο Περιστέρι με… μεζούρες, «αόρατους» αστυνομικούς, Μανούχο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο σε ρόλο συντονιστή από τη φυσσούνα!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News