Στοίχημα: Δεν χάνει η Μπάγερν στο Παρίσι

Η ισοπαλία στο ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν είναι η πρόταση του Σπύρου Νάσιου στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους “16” του Champions League

Στο δεύτερο πολύ μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στο Champions League η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί στο «Παρκ Ντε Πρενς» την Μπάγερν Μονάχου.

Το κλίμα στους γηπεδούχους δεν είναι και το καλύτερο, μετά από τις δυο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς ήρθε ωστόσο και το βάρος έχει πέσει σε αυτό. Κατέκτησαν αήττητοι τη δεύτερη θέση στον όμιλο τους, έχοντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Με 6Χ6 οι Βαυαροί τερμάτισαν στην κορυφή του 3ου ομίλου. Δέχτηκαν μόλις δυο γκολ στη φάση των ομίλων, αν και είχαν αντιπάλους τις  Ίντερ και Μπαρτσελόνα. Συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του τίτλου στην Bundesliga. Έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά τη φετινή σεζόν.

Αμφίρροπο και δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά. Από τη μία η παρέα του Μέσι και του Εμ Μπαπέ (που είναι διαθέσιμος) και από την άλλη η Γερμανική μηχανή της Μπάγερν. Καλύτερη επιλογή φαντάζει η ισοπαλία και θα την ακολουθήσουμε, πάντα με το ανάλογο ρίσκο.

22:00 ΠΑΡΙ – ΜΠΑΓΕΡΝ  Χ (3.70)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News