Ολυμπιακός: Νέα Φιλαδέλφεια - Λαμία μέσω... Ισπανίας ο Κανός

Σέρτζι Κανός
eurokinissi

Τι σκέφτεται ο Μίτσελ για τον Ισπανό εξτρέμ ο οποίος ήταν στο πλάνο για βασικός με την ΑΕΚ στο ματς κυπέλλου.

Το δράμα του Σέρτζι Κανός με την ξαφνική απώλεια της νεότατης (56 ετών) μητέρας του έφερε τα πάνω-κάτω στη ζωή του ίδιου του εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Για ένα ματς ωστόσο έφερε τα πάνω-κάτω και στα σχέδια του Μίτσελ Γκονζάλεθ. Ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών τον προόριζε για βασικό στον α’ ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα πάντα άλλαξαν όμως όταν ο παίκτης έμαθε το πολύ δυσάρεστο από την οικογένειά του και πήρε το πρώτο αεροπλάνο και έφυγε για την Ισπανία προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του και να θρηνήσει με τους δικούς του ανθρώπους.

Η σκέψη του Μίτσελ

Κι εφόσον «έβγαλε» αυτές τις θλιβερές υποχρεώσεις ο Κανός επέστρεψε στην Ελλάδα και το Ρέντη και έκανε μια υπέροχη, από κάθε πλευρά, εμφάνιση ως αλλαγή με τον Παναιτωλικό. Γκολ, κερδισμένο πέναλτι και μια όμορφη αφιέρωση προς τον ουρανό απ’ όπου ήλπιζε να τον βλέπει η μαμά του.

Τώρα λοιπόν ο Μίτσελ δείχνει διάθεση να του δώσει συμμετοχή ως βασικού στο ματς του Ολυμπιακού της ερχόμενης Κυριακής στη Λαμία με την τοπική ομώνυμη ομάδα. Προς το παρόν είναι σκέψη, αν όλα πάνε καλά στις προπονήσεις που μεσολαβούν μοιάζει βέβαιο ότι θα συμβεί αυτό.

Ο Κανός εξάλλου από τις πρώτες του προπονήσεις στον Ολυμπιακό έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Όλοι βλέπουν έναν ικανότατο εξτρέμ που μπορεί να προσφέρει λύσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News