Δίκη Άλκη Καμπανού: Συνεχίζεται με τις καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Στο βήμα ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που διέρχονταν τυχαία από το σημείο τέλεσης του εγκλήματος.
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται για 9η μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 κατηγορουμένων για το άγριο οπαδικό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης Καμπανός και να τραυματιστούν οι δύο φίλοι του.
Μετά την επί τριήμερο εξέταση του αστυνομικού του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβουν διαδοχικά ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου που διέρχονταν τυχαία από το σημείο τέλεσης του εγκλήματος και η πορεία τους ανακόπηκε, όταν βρέθηκαν μπροστά τους τα δύο από τα τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι.
Δείτε περισσότερα στα parapolitika.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
