Ολυμπιακός: Για τι παραπονέθηκε ο Χάμες και περιμένει ο Μίτσελ με αγωνία

Χάμες Ροντρίγκες
eurokinissi

Ο Κολομβιανός σταρ του Ολυμπιακού είχε ένα μικρό πρόβλημα την Παρασκευή (17/2) και ο προπονητής του αγωνιά εν όψει Λαμίας.

Μπορεί στις δηλώσεις που έκανε ο Μίτσελ Γκονζάλεθ στην Cosmote TV να μην ανέφερε το όνομα του Χάμες Ροντρίγκες ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως ο Κολομβιανός σταρ του Ολυμπιακού είναι απολύτως υγιής και έτοιμος για το δύσκολο ματς της Κυριακής (19/2) στη Λαμία.

Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από την τοπική ομώνυμη ομάδα για την 23η αγωνιστική της Super League. Ένα ματς που μοιάζει εύκολο αλλά οι ερυθρόλευκοι, που προβληματίζονται και για τον ορισμό του διαιτητή και το εξέφρασαν δημόσια ζητώντας με επιστολή τους την αντικατάστασή του, δεν σκέφτονται έτσι.

Όσον αφορά στον Χάμες, παρέμεναν και την Παρασκευή (17/2) οι ενοχλήσεις που έχει τις τελευταίες μέρες και τον είχαν στερήσει από τον α’ ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. Στη γάμπα είναι οι ενοχλήσεις του και δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό. Γι’ αυτό και ο Μίτσελ περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον να δει στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (18/2) αν ο παίκτης θα είναι ΟΚ ώστε να τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι στην αποστολή αφού το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα είναι ΟΚ για να μπει στην 11άδα ή θα βρίσκεται στον πάγκο. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του αφού και άλλες φορές πριν από αγώνες είχε ενοχλήσεις αλλά εν τέλει έπαιζε βασικός.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News