Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Μηδέν στο θέαμα, από έναν πόντο στο σακούλι

Σε ένα κάτω του μετρίου, ποιοτικά, παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα μάλλον έμειναν ικανοποιημένοι με το 1-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις και πολλά λάθη ανάμεσα σε δύο ομάδες που έμειναν χαμηλότερα από τους στόχους τους στο φετινό πρωτάθλημα, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ αναδείχτηκαν ισόπαλες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με σκορ 1-1.

Ο Ριέρα στο 2ο λεπτό με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Τσιντώτα για το 1-0 του Αστέρα, όμως οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύτηκαν το γρήγορο γκολ.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και την κατοχή της μπάλας και κατάφερε στο 35′ να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Τζίμα από τον Καρμόνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο αλάνθαστος στην παρουσία του εν Ελλάδι από την άσπρη βούλα Ροδρίγο Εραμούσπε, που ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, με εξαίρεση μία καλή ευκαιρία στο 81′ για τον Αστέρα, όταν ένα σουτ του Σίτο, από πολύ καλή θέση, έφυγε ψηλά άουτ και ένα τετ-α-τετ (από πλάγια θέση) του Ζουγλή στο 90′, που έβγαλε νικητή τον Τσιντώτα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News