ΟΥΣΜΑΝ ΓΚΑΡΟΥΜΠΑ: Πλήρωσε τη ρήτρα των τριών εκατομμυρίων και πηγαίνει στο Χιούστον
Παίχτης των Χιούστον Ρόκετς αναμένεται να γίνει και επίσημα ο Ουσμάν Γκαρούμπα, αφού θα πληρώσει ο ίδιος τη ρήτρα των τριών εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα μετακομίσει στο NBA.
«Houston we have a problem» αναφωνούν στη Μαδρίτη. Ο Ουσμάν Γκαρούμπα, που πρόσφατα επιλέχθηκε από τους Ρόκετς στο Νο23 του ντραφ, συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης να καλύψει ο ίδιος -σύμφωνα με τους Ισπανούς- τη ρήτρα των 3 εκατομμυρίων ευρώ και θα μετακομίσει στο NBA.
To συμβόλαιό του στο Χιούστον είναι εγγυημένο για δύο χρόνια, με τον ίδιο να λαμβάνει 1,9 εκατομμύρια τον πρώτο χρόνο, με μία μικρή αύξηση στα 2,05 τον δεύτερο.
O ίδιος εκπληρώνει, κάτι που δεν έκρυψε ποτέ, το όνειρό του λέγοντας «είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων. Όλοι που με γνωρίζουν, ξέρουν πως είναι ένα όνειρο για εμένα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, αλλά μόλις είδα το όνομά μου στο ντραφτ ανακουφίστηκα».
Η Ρεάλ πάντως έχει μεριμνήσει για να καλύψει το κενό, αφού πέραν από τον Ταβάρες και τον Πουαριέ -ήρθε στο τέλος της περσινής σεζόν- έχει φέρει στη Μαδρίτη και τον Γιαμπουσέλε της Βιλερμπάν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
