ΑΡΗΣ: Έσκασε η βόμβα με Καμαρά!

Έκανε το μεγάλο μπαμ ο Άρης, καθώς τα βρήκε σε όλα με τους Άγγλους και τελειώνει τις διαπραγματεύσεις και με τον Γάλλο επιθετικό!

Η μεταγραφική βόμβα του Αμπουμπακάρ Καμαρά έσκασε! Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήρθε σε συμφωνία με τη Φούλαμ για τη μεταγραφή του θηριώδη Γάλλου επιθετικού και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από τα γραφεία της Αλκμήνης, ο Άρης θα πληρώσει μόνο στη Φούλαμ το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό του τον Καμαρά.

Παράλληλα το συμβόλαιο του 26χρονου Γάλλου αναμένεται να αγγίξει το ένα εκατομμύριο ευρώ, για να γίνει φυσικά ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Άρη

Διακαής πόθος του Καρυπίδη

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, προσπαθούσε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου να κλείσει τον Καμαρά. Ήθελε με κάθε τρόπο να τον φέρει στον Άρη. Προσπάθησε δύο φορές και έκανε πίσω, προσπάθησε να κλείσει τον Ιάπωνα Μούτο από τη Νιούκαστλ, αλλά επέστρεψε στον Καμαρά, επιμένοντας να τον αποκτήσει με κάθε τρόπο. Η επιμονή του έφερε αποτέλεσμα και τελικά τα βρήκε με τη Φούλαμ. Πλέον μένει η τελική συμφωνία με τον Γάλλο, για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

To AK-47 οπλίζει!

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ετοιμάζεται να πυροβολήσει με το ΑΚ-47. Ο θηριώδης Γάλλος είχε επιλέξει στη Φούλαμ τη φανέλα με το 47, οδηγώντας με τα αρχικά του στον συνειρμό AK-47, που παραπέμπει στο ρωσικό ημιαυτόματο όπλο. Πλέον είναι έτοιμος να σκοράρει στα ελληνικά δίχτυα. Ο 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής με την Μαυριτανία είχε παραχωρηθεί δανεικός τα δύο τελευταία χρόνια στην τουρκική Μαλάτιασπορ και στη γαλλική Ντιζόν και ετοιμάζεται για την ελληνική Super League

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News