ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Θωρακίζει τα γκολπόστ με Κολιοφούκα
Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε η διοίκηση του συλλόγου που με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα πώλησης
Παρά τις δυσκολίες όποιες δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίζει η Δόξα Δράμας, συνεχίζει τις μεταγραφές της κάνοντας προσεκτικές κινήσεις. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε σήμερα η απόκτηση του Νίκου Κολιοφούκα, για τη θωράκιση των γκολπόστ.
Ο 24χρονος γκολκίπερ, τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στη Football League υπερασπιζόμενος την εστία του Θεσπρωτού (είχε και παλιότερα θητεία στην ομάδα της Ηγουμενίτσας), ενώ έχει πολλές παραστάσεις σε επίπεδο δεύτερης και τρίτης κατηγορίας.
Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα (για μια εξαετία, μέλος του ρόστερ στη Super League, με γεμάτες χρονιές στην Κ19 των Ηπειρωτών και παρουσία σε αποστολές σε Α΄ Εθνική και Europa League), Κέρκυρα, Κιλκισιακό, Εθνικό και Αχέροντα Καναλακίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
