Παναθηναϊκός: Εκτός ο Βέρμπιτς, μέσα Μάγκνουσον και Κλεϊνχέισλερ με Ολυμπιακό

EUROKINISSI

Χωρίς τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, που υπέστη θλάση, αλλά με τους Χόρντουρ Μάγκνουσον και Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό (25/2, 20:30) ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς που τέθηκε νοκ άουτ λόγω θλάσης πρώτου βαθμού στο δικέφαλο, με τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό να μένει εκτός δράσης για 15 ημέρες.

Αντίθετα, στις υπηρεσίες του Σέβρου προπονητή του «τριφυλλιού» τίθενται οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

H ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» του Σαββάτου στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός για 15 ημέρες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News