Ρεαλ Μ. - Ατλέτικο Μ. 1-1: «Σώθηκε» η «Βασίλισσα», «νίκησε» η Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε με το ζόρι λίγο πριν το φινάλε να φέρει στα ίσια το παιχνίδι με τη συντοπίτισσα Ατλέτικο, πήρε τον έναν βαθμό και στο τέλος πανηγύρισε η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα.

Το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης ανέδειξε νικήτρια τη… Μπαρτσελόνα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε όρθια στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, κατάφερε να προηγηθεί σε βάρος της Ρεάλ, δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν από τις καθυστερήσεις και τελικά δεν χαμογέλασε κανείς.

Μέσα σε λιγότερο από επτά λεπτά, ο Άλβαρο Ροντρίγκες έζησε τα πάντα. Έκανε ντεμπούτο με τη Ρεάλ στη La Liga και μάλιστα σε ντέρμπι με την Ατλέτικο, είδε τον προσωπικό αντίπαλό του να σκοράρει, αλλά ισοφάρισε σε 1-1 στο 85′, δίνοντας «χρυσό» βαθμό στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο 18χρονος Ουρουγουανός επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι της Μαδρίτης της 23ης αγωνιστικής, που αφήνει τη Ρεάλ ακόμα πιο πίσω στην κούρσα του τίτλου και την Ατλέτικο εκτεθειμένη στην επίθεση της Μπέτις για την τετράδα. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προηγήθηκε στο 65′ με τον Χιμένες έπειτα από ενέργεια του Γκριεσμάν, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει ως το τέλος το σπουδαίο τρίποντο.

Η Μπαρτσελόνα παρέμεινε πρώτη με 7 βαθμούς διαφορά από τη «Βασίλισσα», έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News