Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή τον Αζέρο Αλιγιάρ Αγκάγιεφ

Τον Αζέρο ρέφερι Αλιγιάρ Αγκάγιεφ όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει τη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο Φάληρο.

Ο Αζέρος διαιτητής Αλιγιάρ Αγκάγιεφ είναι ο εκλεκτός της ΚΕΔ για τη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (1/3) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης. Είναι διεθνής ρέφερι και ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Μία κατηγορία κάτω από την Elite.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα σφυρίξει στην Ελλάδα. Τον είχε πρωτοφέρει ο τότε αρχιδιαιτητής Μέλο Περέιρα, για να διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο (3-0).

Ο 31χρονος διαιτητής έχει σφυρίξει και στο παρελθόν ντέρμπι των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, είχε διευθύνει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ (1-1) στις 3 Απριλίου 2022.

Επιπλέον έχει «σφυρίξει» στην Ελλάδα, πλην των δύο αγώνων που προαναφέραμε, τα παιχνίδια Λεβαδειακός – Βέροια 1-0 (15/5/22), Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (1/5/22), Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0 (4/4/21), Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-0 (2/2/20).

Όσον αφορά το Λαμία – ΠΑΟΚ (πρώτος ημιτελικός των δυο ομάδων), το ματς στο «Αθ. Διάκος» θα διευθύνει ο Βαγγέλης Μανούχος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News