Άρης: Στην προπόνηση ο Παλικούτσα για επαφές με Τερζή και γνωριμία με παίκτες

Aris FC

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής πιάνει άμεσα δουλειά όπως τόνισε και ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις και από σήμερα στο προπονητικό στο Νέο Ρύσιο αρχίζει η δουλειά για την επόμενη μέρα.

Ο Άρης άλλαξε ρότα με την απόκτηση τεχνικού διευθυντή και είναι γεγονός πως πέρα από την εμπλοκή του στα μεταγραφικά θέματα, ο Παλικούτσα θα είναι δίπλα στην ομάδα, που χρειάζονταν έναν άνθρωπο ο οποίος θα μπορεί σε συνεννόηση με τον προπονητή να δίνει κατευθύνσεις, οδηγίες και να προσφέρει λύσεις για όλα τα ζητήματα του τμήματος.

Ο 44χρονος Κροάτης θα έχει επαφές με τον Τόλη Τερζή για να αποκτήσει μία ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ, ενώ θα γνωριστεί με όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε να προχωρήσει το πλάνο της αξιολόγησης.

Ο Παλικούτσα θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα στις αποφάσεις που θα παρθούν για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, αυτούς που θα μείνουν, αλλά και τις θέσεις στις οποίες θα χρειαστεί ο Άρης ενίσχυση.

Ήδη έχει πάρει εντολή από τον Θόδωρο Καρυπίδη να αναζητήσει κεντροευρωπαίους παίκτες. Ερωτηματικό παραμένει το θέμα του προπονητή για την επόμενη χρονιά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News