Super League 2: Αδιανόητο! Η Ελλάδα πενθεί και στη Λίγκα έπαιζαν... ξύλο!

EUROKINISSI

Εικόνες ζούγκλας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, με τον εκπρόσωπο του Διαγόρα και συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη, Χρήστο Παπαδημητρίου, να επιτίθεται με μπουνιές σε βάρος του προέδρου της Κηφισιάς, Χρήστου Πρίτσα!

Κι όμως! Στη «Λίγκα της ντροπής» – όπως την έχει αποκαλέσει δημόσια με ανακοινώσεις του ουκ ολίγες φορές η ΠΑΕ Ολυμπιακός – υπάρχουν παράγοντες που δεν σέβονται ούτε το εθνικό πένθος μιας ολόκληρης χώρας!

Αυτά που συνέβησαν σήμερα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, όχι μόνο προσβάλλουν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια των λιγοστών υγειών παραγόντων που έχουν απομείνει στις ομάδες της κατηγορίας, αλλά προσβάλλουν και την αξιοπρέπεια ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας σε μια μέρα που η χώρα μας θρηνεί τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή υπήρξαν παράγοντες που θεώρησαν σκόπιμο να ανταλλάξουν μπουνιές, σε μια συνεδρίαση που συνέβησαν πολλά και τα οποία σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων θα αναφερθούμε τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε ο αντιπρόεδρος του Διαγόρα Ρόδου, Χρήστος Παπαδημητρίου, είδε τα φώτα της δημοσιότητας και είναι ενδεικτικό του επιπέδου των παραγόντων που έχουν κατακλύσει τη δεύτερη επαγγελματική λίγκα της χώρας.

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη (ο άνθρωπος που βρισκόταν στο ίδιο μπουθ με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νεάπολης, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό) ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση του προέδρου της Κηφισιάς, Χρήστου Πρίτσα, με αποτέλεσμα να τον προπηλακίσει αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια, ανταλλάσσοντας ακόμη και γροθιές (σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες).

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου, δίπλα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο μπουθ της ΑΕΚ στο γήπεδο της Νεάπολης κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης με τον Ιωνικό.

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου (επί σειρά ετών στέλεχος της ΑΕΚ που δεν διστάζει να φωτογραφίζεται μαζί με την «κιτρινόμαυρη» αποστολή – όπως συνέβη στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες) συγκρατήθηκε από τους υπόλοιπους παράγοντες, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου στο γήπεδο των Σερρών στο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η Super League 2 είχε μόλις προσθέσει άλλη μια σελίδα ντροπής στην κατρακύλα των τελευταίων μηνών. Και ίσως αυτή να ήταν η χειρότερη απ’ όλες!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News