Ολυμπιακός: Συνηθίζει ή όχι να χάνει ευκαιρίες ο Κανός, τι λένε οι αριθμοί του στην Αγγλία

Σέρτζι Κανός
eurokinissi

Ο Ισπανός εξτρέμ του Ολυμπιακού δήλωσε λυπημένος για χαμένες ευκαιρίες του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Η αλήθεια όμως είναι πως ήμουν αρκετά λυπημένος γιατί δεν συνηθίζω να χάνω τόσες πολλές ευκαιρίες. Μετά το ματς σκεφτόμουν τις ευκαιρίες που χάθηκαν και πως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήμουν αρκετά λυπημένος με αυτό. Ήμουν πραγματικά συγκλονισμένος με την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας, αλλά και λυπημένος για τις χαμένες ευκαιρίες».

Αυτό δήλωσε ο Σέρτζι Κανός στην Cosmote tv με αφορμή τις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και μίλησε, πρώτα, για τις δικές του χαμένες ευκαιρίες και ύστερα για των συμπαικτών του. Δηλαδή στο… κάδρο της ευθύνης έβαλε πρώτα τον εαυτό του ο Ισπανός εξτρέμ.

«Νομίζω πως το να σκοράρεις δεν είναι τόσο το ζητούμενο όσο το να παίζουμε όπως κάναμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν διατηρήσουμε αυτή την απόδοση, αυτή την εικόνα και αν κάνουμε τους αντιπάλους μας να νιώθουν έτσι όπως κάναμε τον Παναθηναϊκό να νιώσει, τότε θα έρθουν και τα γκολ», συμπλήρωσε ο Κανός.

Οι αριθμοί σε Premier Championship

Αλήθεια, πόσο ι-κανός είναι ο Σέρτζι μπροστά από την εστία; Πόσο εύστοχος είναι στις τελικές; Θα τα πάει καλύτερα ή όχι; Αυτό θα το απαντήσει ο χρόνος. Ωστόσο εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε την απάντηση μέσω δικών του στατιστικών στο παρελθόν. Και τα στατιστικά που έχουν μεγαλύτερη σημασία, τα ματς του στην Premier League αλλά και την Championship.

Σε 37 ματς στο κορυφαίο αγγλικό πρωτάθλημα με τη Μπρέντφορντ τα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της και αγωνίστηκε και στην υψηλότερη κατηγορία, έβαλε 3 γκολ (1 με το κεφάλι, 2 με το δεξί πόδι) και έδωσε 2 ασίστ. Είχε 34 τελικές εκ των οποίων οι 13 πήγαν στο στόχο, δηλαδή 38% ακρίβεια. Τη σεζόν 2020/21 στη 2η κατηγορία είχε 35 τελικές στο στόχο από τις 67 που επιχείρησε.

Όπως φαίνεται λοιπόν είναι παίκτης που συνήθως στέλνει τις τελικές του εντός εστίας και όχι εκτός. Μένει να δούμε τι θα κάνει και με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News