Άρης: Στη Λαμία με στόχο να μείνει στην πεντάδα

Eurokinissi

Με μοναδική απουσία του Γερμανού Ρουπ, αλλά με τον Φαμπιάνο παρόντα, ο Άρης ταξίδεψε στη Λαμία ψάχνοντας την τρίτη σερί νίκη. Δεν μπόρεσαν οι παίκτες να αφήσουν λουλούδια στα Τέμπη

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξίδεψε στη Λαμία για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα που καίγεται για νίκη, αλλά νίκη θέλουν και ο Τερζής με τους παίκτες του για να παραμείνουν στην πέμπτη θέση.

Ο τεχνικός του Άρη δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον τραυματία Λούκας Ρουπ, επιστρέφει όμως ο Φαμπιάνο που εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» (17:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Λουίς Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάτζιο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος.

Στάση στα Τέμπη στον τόπο της τραγωδίας

Καθ’ οδόν για τη Λαμία, η αποστολή του Άρη έκανε στάση στα Τέμπη για να αφήσει λίγα λουλούδια και να αποτίσει φόρο τιμής στα  θύματα της ανείπωτης σιδηροδρομικής τραγωδίας. Οι αστυνομικές αρχές δεν τους επέτρεψαν την πρόσβαση, καθώς συνεχίζονται οι εργασίες, ίσως όμως τα καταφέρουν επιστρέφοντας αύριο το βράδυ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News