ΠΑΟΚ: Χωρίς οκτώ με Ιωνικό για την επιστροφή στις νίκες

EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό στο στάδιο Τούμπας με τη λίστα των απόντων να περιλαμβάνει οκτώ ποδοσφαιριστές

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της κανονικής περιόδου ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (4/3) με την προπόνηση που έγινε στο στάδιο Τούμπας. Η λίστα των απόντων περιλαμβάνει ένα τιμωρημένο, έναν απόντα και έξι τραυματίες. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζόαν Σάστρε, με τον Τόμας Κεντζιόρα να ετοιμάζεται για την παρθενική του παρουσία στην αρχική 11άδα.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος παρέμεινε στην Αυστρία, εκεί όπου βρέθηκε για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. Ο «νεοεισελθών» στη λίστα των τραυματιών είναι ο Γιάννης Κάργας, που γύρισε το πόδι του στην προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Δευτέρα  προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Στη λίστα των τραυματιών βρίσκονται οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Λευτέρης Λύρατζης, Νέλσον Ολιβέιρα και Νίκολας Κουαλιάτα που έκαναν ατομικό, αλλά κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νέσμπεργκ, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάραϊ, Μπράντον, Τζίμας .

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News