Μίλτος Τεντόγλου: «Ντρέπομαι έστω και να μιλήσω για την τραγωδία των Τεμπών»

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης και τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο για την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ δήλωσε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοσή του.
Ο συγκλονιστικός Μίλτος Τεντόγλου έκανε… περίπατο στον τελικό του μήκους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου και με το πρώτο του άλμα στα 8.30μ., έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, φτάνοντας στο τρίτο διαδοχικό στη διοργάνωση, μετά το 2019 στη Γλασκόβη και το 2021 στο Τορούν!
Ο Έλληνας ολυμπιονίκης μας, μίλησε μετά το νέο του θρίαμβο στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέροντας:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες που ήταν στις εξέδρες στην Κωνσταντινούπολη, δημιουργώντας πολύ ωραία ατμόσφαιρα όχι μόνο για εμένα αλλά και όλους τους αθλητές.
Είναι σημαντικό το μετάλλιο και χαίρομαι αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου και πάλι με επηρέασε το πρωινό ξύπνημα.
Ήταν δύσκολος αγώνας. Θα έκανα 8.50 μ. αν γινόταν αργότερα ο αγώνας, το υπόσχομαι. Δεν ήμουν ο καλός μου εαυτός, θα μπορούσα να χάσω σήμερα».
Σε ό,τι αφορά την τραγωδία των Τεμπών, τόνισε: «Είναι τραγικό αυτό που έγινε, ντρέπομαι να πω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε και να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Καλύτερα να μη λέμε τίποτα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
