ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Νίκη της εθνικής εφήβων στα Σκόπια για το Euro K19

Μετά την ήττα από την Πολωνία στην πρεμιέρα η Ελλάδα έκαμψε τη διοργανώτρια χώρα και περιμένει αύριο τον αγώνα Β. Μακεδονίας-Πολωνίας για να οριστικοποιήσει την πρόκριση στην 4άδα.

Η εθνική ομάδα χάντμπολ των εφήβων επικράτησε μέσα στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας με 30-26 και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκριση της στα ημιτελικά της β’ κατηγορίας του EURO K19.

Στον 1ο όμιλο των αγώνων, που διεξάγονται στο γυμναστήριο «Μπόρις Τραϊκόφσκι» των Σκοπίων, βρίσκεται και η Πολωνία, που είχε νικήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρεμιέρα της Δευτέρας. Έτσι η Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Πολωνία-Β.Μακεδονία, την Πέμπτη 12 Αυγούστου κι αν νικήσει η Πολωνία, που είναι το φαβορί ή καταγραφεί ισοπαλία τότε θα περάσει στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος β’ κατηγορίας.

Θα ακολουθήσουν την Παρασκευή οι χιαστί ημιτελικοί, μετά ο τελικός και η ομάδα, που θα κατακτήσει την 1η θέση στο τουρνουά θα πάρει την άνοδο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας των εφήβων.

Βόρεια Μακεδονία- Ελλάδα 26-30 (ημχ. 11-16)
Βόρεια Μακεδονία (Λαζάροφ): Τάσεφ, Τοντέφσκι, Παβ. Ατανασίεβικ, Μίτεφ 4, Ιβανόσκι 2, Γκαλέφσκι, Ομέραγκικ 1, Μιτρέφσκι 3, Ντιμόφσκι 1, Στοΐτσεβιτς, Γκιοργκόφσκι 5, Πετ. Ατανασίεβικ 1, Στοΐκοβικ 2, Ιλιέφσκι 5, Σαβρέφσκι 2, Ερμανόφσκι
Ελλάδα (Γεωργιάδης): Μπαμπατζανίδης, Κοτσιώνης 7, Βασιλείου, Παπαγιάννης 2, Παγιάτης 5, Ασλής, Στεφανίτσης 1, Γερουλάνος, Αναστασίου 1, Παπάζογλου 5, Σίνα 3, Αναγνωστόπουλος, Αλεξανδρίδης, Τζωρτζίνης 4, Γιορανίδης 1, Κυριακίδης 1.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News