Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5: Περίπατος με σούπερ Ζίβκοβιτς και 6ος τελικός σε 7 χρόνια

EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τη Λαμία, με τη νίκη του με 1-5 να τον στέλνει από απόψε στον τελικό. Κεφάτος Ζίβκοβιτς, νέο γκολ Κωνσταντέλια, Νάραϊ

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει γκολ από τα αποδυτήρια, με τον Βασιλαντωνόπουλο να κάνει λάθος στα άκρα και έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Κωνσταντέλιας έκλεψε και έστρωσε για τον Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο να κάνει τη σέντρα για το δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Νάραϊ με πλασέ έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε το νερό στο αυλάκι με το που ξεκίνησε η αναμέτρηση και πήρε την κατοχή, θέλοντας να ελέγξει τον ρυθμό. Στο 5′ ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Αντέτζο μέσα στη μεγάλη περιοχή, σε φάση που η μπάλα βρισκόταν μπροστά στον Μπράντον. Οι ασπρόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς θεώρησαν πως η φάση δεν ελέγχθηκε.

Ο Κωνσταντέλιας ξεκίνησε και τελείωσε το 0-2

Η Λαμία επιχείρησε να πιέσει ψηλά και το… μετάνιωσε. Στο 25′ ο Κωνσταντέλιας κουβάλησε τη μπάλα και τον άφησε στον Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος με κάθετη πάσα βρήκε τον Σάστρε στη μεγάλη περιοχή και από τα αριστερά, με το γύρισμα του Ισπανού να βρίσκει τον Κωνσταντέλια, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2. Ο ΠΑΟΚ, αφού πήρε αυτό που ήθελε, δεν δυσκολεύτηκε να είναι ρυθμιστής της αναμέτρησης, με ποσοστό κατοχής που άγγιξε το 70%.

Τρία γκολ μέσα σε επτά λεπτά

Ο ΠΑΟΚ, στο δεύτερο ημίχρονο, πάτησε γκάζι από το 60′ ως το 70′, όταν και πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα επτά λεπτών. Στο 62′ ο Αουγκούστο με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-3.

Στο 67′  ήταν η σειρά του Μπράντον, να υποδεχθεί την κάθετη του Τάισον και να κάνει το 0-4.

Στο 69′ ο Ζίβκοβιτς έβγαλε μια μακρινή πάσα στον Σάστρε, που μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-5.

Η Λαμία μείωσε στο 85′ με τον Μαρτίνεθ, ο οποίος αξιοποίησε το λάθος του Κουλιεράκη και μείωσε σε 1-5. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε καθώς καταλογίστηκε φάουλ του Μαρτίνεθ, στο κλέψιμο που έκανε και έστρωσε για τον Μεντίνα, που σκόραρε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News