Παναθηναϊκός: Εκτός Μπερνάρ και Σένκεφελντ, επιστρέφει ο Βέρμπιτς κόντρα στον Ατρόμητο

EUROKINISSI

Χωρίς τον Μπερνάρ και τον τιμωρημένο Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19.00), με τον Μπερνάρ να μένει εκτός αφού δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου, καθώς αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να αντιμετωπίσει τον κολικό νεφρού.

Στην αποστολή των «πράσινων», δεν βρίσκεται και Μπαρτ Σένκεφελντ, που έχει συμπλήρωσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, που θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League.

Oι εκλεκτοί του Σέρβου τεχνικού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πούχατς, Σάρλια, Μάγκνουσον, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News