AEK: Με Λιβάι Γκαρσία η «αποστολή» κόντρα στον Ολυμπιακό

Με νέο πρόσωπο τον Λιβάι Γκαρσία που έβγαλε το πρόγραμμα της προπόνησης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του η «αποστολή» της ΑΕΚ για τον μεγάλο αγώνα της 26ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.
Mε τον πρώτο της σκόρερ στην αποστολή θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Λιβάι Γκαρσία που την Παρασκευή έβγαλε μέρος της προπόνησης, σήμερα ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την κυριακάτικη αναμέτρηση (12/03, 19.00).
Με δεδομένη τη διαθεσιμότητα του επιθετικού από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο ο μόνος απών από την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τους Πειραιώτες ήταν ο εγχειρισμένος Μαχαίρας.
Εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος, ενώ ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει για λόγους τακτικής Φαν Βέερτ και Τζαβέλλα.
Η «αποστολή» της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
