Super League 2: Επιστροφή στη δράση με... παρωδία - Διακόπηκε το παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας που δεν έπρεπε να παίζει στο πρωτάθλημα!

Ο Απόλλων Λάρισας, έμεινε με έξι παίκτες στο εκτός έδρας ματς – διακωμώδηση του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Μια ομάδα που δεν θα έπρεπε καν να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2, πρωταγωνίστησε στην επιστροφή των ομάδων στην κατηγορία.

Ο λόγος για τον Απόλλωνα Λάρισας, που ενώ έχει πολλές εκκρεμότητες με οφειλές σε ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του και θα επρεπε να είχε αποβληθεί από το πρωτάθλημα, κατέβηκε να αγωνιστεί με 11 παίκτες στο ματς με τον Ηρακλή και βρέθηκε στο 40′ να χάνει με 6-0!

Προφανώς για να αποφύγουν το… κάζο, πέντε παίκτες του άρχισαν ένας-ένας να ξαπλώνουν στο χορτάρι με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί, αφού έμειναν μόλις έξι ενεργοί!

Για την ιστορία, η Super League 2 δεν απεβαλε τον Απόλλωνα Λάρισας, επειδή υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα ήταν σε αργία, όσο διήρκησε η διένεξη με την Πολιτεία.

Στα υπόλοιπα πιο… σοβαρά παιχνίδια, η Athens Kallithea αν και προηγήθηκε στο Αιγάλεω με τέρμα του Ντεμέτριους στο 22′, δεχτηκε την ισοφάριση στο 90+4′ από τον Ματέο και εχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της ανόδου.

Βόρειος όμιλος

Βέροια – Διαγόρας 0-2 (54′ Σταμένκοβιτς, 62′ Γιανναράκης)

Αλμωπός Αριδαίας – Θεσπρωτός 1-1 (53′ Παπαδόπουλος – 84′ πεν. Τσιμόπουλος)

Μακεδονικός – Ηρακλής Λάρισας 2-3 (10′ Σιατραβάνης, 40′ πεν. Τσουκάνης – 3′ Κέρι, 62′ Λούκας Γκαρασία, 81′ Τασιούλης)

Νότιος όμιλος

Αιγάλεω – Athens Kallithea 1-1 (90+4′ Ματέο – 22′ Ντεμέτριους)

Ηλιούπολη – Προοδευτική 1-1 (37′ πεν. Τριανταφυλλάκος – 14′ Καπνίδης)

Χανιά – Ηρόδοτος 0-0

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News