Τραγωδία στα Τέμπη: Ραγδαίες εξελίξεις - Ανοίγουν φάκελοι σε βάθος 15ετίας - Έρχονται νέες διώξεις
Στο επίκεντρο της έρευνας της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος πρόσωπα σε θέσεις ευθύνης τα περασμένα χρόνια.
Σοκ και δέος προκαλούν στην κοινή γνώμη όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη. Παράλληλα, σε μια λεπτομερή και ενδελεχή δικαστική έρευνα για την τραγωδία φαίνεται πως θα προχωρήσει η ηγεσία της Δικαιοσύνης, καθώς αναμένεται να ξεσκονίσει τα πάντα την τελευταία 15ετία.
Το σήμα έδωσε ήδη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος ζήτησε από τον μεταβατικό διοικητή και διευθύνοντα σύμβουλο της Ο.Σ.Ε. Α.Ε. Παναγιώτη Τερεζάκη την αποστολή όλων των φακέλων για τα θανατηφόρα σιδηροδρομικά δυστυχήματα που έγιναν την τελευταία δεκαπενταετία και σε όλο το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.
Δείτε περισσότερα στα parapolitika.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
