ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Αποκλεισμός σε ισοβαθμία για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό εφήβων Κ19

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας αθλητών έως 19 ετών η εθνική μας ομάδα χάντμπολ έμεινε έξω από την τελική 4άδα και θα ολοκληρώσει τα παιχνίδια της παίζοντας για τις θέσεις 5-7.

Δεν ευνοήθηκε από το αποτέλεσμα στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του γκρουπ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας αθλητών έως 19 ετών η εθνική μας ομάδα χάντμπολ κι έμεινε έξω από την τελική 4άδα.

Μετά τη χτεσινή νίκη της στο «Μπόρις Τραϊκόφσκι» των Σκοπίων εναντίον της διοργανώτριας χώρας, περίμενε σήμερα, στο φινάλε του γκρουπ Α, τον αγώνα της Πολωνίας με τη Β. Μακεδονία για να δει αν θα περνούσε στα ημιτελικά σαν 2η. Οι διοργανωτές όμως, κατάφεραν να νικήσουν την Πολωνία με 30-26 και να τα ανατρέψουν όλα σε τριπλή ισοβαθμία. Οι τρεις ομάδες είχαν από 2 βαθμούς, όμως από τα μεταξύ τους παιχνίδια η Ελλάδα ήταν η μόνη με αρνητικό συντελεστή στα γκολ (-7 λόγω της ήττας με 28-17 από την Πολωνία) και κατά συνέπεια έμεινε εκτός στόχου. Θα συνεχίσει τώρα στη διοργάνωση παίζοντας απλά για τις θέσεις κατάταξης 5-7.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News