ΑΡΗΣ: Συμφωνία με Μαρμπλ για την άρση του ban
O Άρης έλυσε το πέμπτο από τα οκτώ ban που του απαγορεύουν να κάνει μεταγραφές και αισιοδοξεί ότι πολύ σύντομα θα βάλει οριστικά τέλος
O δρόμος για την επιστροφή του μπασκετικού Άρη στην κανονικότητα είναι μονόδρομος. Πρέπει να επιλυθούν όλα τα ban της FIBA. H διοίκηση της ΚΑΕ Άρης συμφώνησε πριν από λίγο και με τον αμερικανό Ντέβιν Μαρμπλ για την άρση του ban και οι δύο πλευρές έστειλαν τα σχετικά συμφωνητικά στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Πλέον αναμένεται η επίσημη αφαίρεση του ban, του πέμπτου από τα οκτώ που διευθετείται. Απομένουν τρία ακόμα για την οριστική απαλλαγή, που θα επιστρέψει στον Άρη να υπογράψει νέα συμβόλαια και να ολοκληρώσει το ρόστερ του Γιάννη Καστρίτη.
Πάντως η νέα συμφωνία ήρθε σε μία περίοδο ξηρασίας, χωρίς έσοδα και χωρίς ακόμα να έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας. Με τα έσοδα αυτά οι άνθρωποι του Άρη αισιοδοξούν ότι θα ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Ο ΟΦΗ στέλνει τα δικά του μηνύματα
- Ολυμπιακός: Φρόιλερ ο... πρώτος εκλεκτός για τον άξονα - Το νέο ραντεβού του Μεντιλίμπαρ
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
