Ολυμπιακός: Πάει για sold out το ντέρμπι με Παναθηναϊκό για τη Euroleague

EUROKINISSI
Το ΣΕΦ αναμένεται να… φλέγεται στο ντέρμπι των «αιωνίων» για τη Euroleague, με το sold out να είναι θέμα χρόνου.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 31 Μαρτίου, στο πλαίσιο της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague και το ΣΕΦ αναμένεται να είναι γεμάτο και «φλεγόμενο» για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν.
Θα προηγηθεί το παιχνίδι κόντρα στη Βιλερμπάν στις 29/3 και μετά ακολουθεί το ντέρμπι «αιωνίων» για την 32 αγωνιστική της διοργάνωσης.
Όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα είναι sold out αφού σχεδόν δύο εβδομάδες πριν, έχουν απομείνει μόλις 500 εισιτήρια διαθέσιμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
