ΠΑΟΚ: Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης «Μανάβης»

EUROKINISSI

Ο Μάκης «Μανάβης», ένας από τους εμβληματικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (13/3) με την είδηση του θανάτου του να γίνεται γνωστή σήμερα ύστερα από επιθυμία της οικογένειάς του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανάρτησή της, γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου του Μάκη «Μανάβη», κατά κόσμο Θωμά Μαυρομιχάλη, που έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα (13/3), με την κηδεία του να γίνεται σήμερα (14/3) το πρωί.

«Ο Μάκης Μαυρομιχάλης, ο μυθικός «Μανάβης» δεν είναι πια μαζί μας.
Το αποτύπωμά του ωστόσο θα μείνει ανεξίτηλο και η θύμηση του θα ζωντανεύει όσο η ιαχή ΠΑΟΚ δονεί τα τσιμέντα των γηπέδων. Ο Στρατηγός δημιούργησε το μεγαλείο της Τούμπας κι ενός τεράστιου λαού, θέτοντας τα θεμέλια για το τετράπτυχο: Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση. Σεβόμαστε την επιθυμία της οικογένειας να ταφεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και τους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Αυτό ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανάρτηση γνωστοποίησης του θανάτου του Θωμά Μαυρομιχάλη, που είχε βραβευτεί από την ΠΑΕ τον Φεβρουάριο του 2020.

Μια από τις πλέον χαρακτηριστικές συνεντεύξεις του ήταν αυτή στην οποία εξιστορούσε τις καταστάσεις που ο ίδιος είχε ζήσει από τη δική του οπτική.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News