Ολυμπιακός - Μαρινάκης: Με τέτοιο κόσμο πρέπει να κερδίζουμε, τρόπαια και στο ποδόσφαιρο

Μαρινάκης βόλεϊ
eurokinissi

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν παρών στο ΣΕΦ και χάρηκε από κοντά τον θρίαμβο της ομάδας βόλεϊ ανδρών ενώ έκανε αναφορά και στο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού θριάμβευσε και στον δεύτερο τελικό επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και κατέκτησε το 3ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο, το Challenge Cup, γράφοντας κι άλλη σελίδα δόξας. Το ΣΕΦ ήταν κατάμεστο και μεταξύ όλων όσοι βρέθηκαν εκεί ήταν και ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού αλλά και ευεργέτης του Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Μαρινάκης. Κι επειδή οι αθλητές του βόλεϊ γνωρίζουν τον σημαντικό του ρόλο, έσπευσαν να του δώσουν το τρόπαιο.

«Σήμερα εδώ έχουμε Ελλάδα, Πειραιά, Ολυμπιακό, Ευρώπη! Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Πανηγυρίζουμε άλλη μια ευρωπαϊκή κατάκτηση τροπαίου από τον Ολυμπιακό. Η εικόνα του ΣΕΦ είναι η εικόνα νικητών. Με τέτοιο κόσμο έχουμε υποχρέωση να κερδίζουμε κα τις περισσότερες φορές το κάνουμε», ανέφερε αρχικά ο κ.Μαρινάκης και συμπλήρωσε κάνοντας αναφορά και στην ομάδα ποδοσφαίρου:

«Είναι μοναδικά τα συναισθήματα, μας βοήθησε ο Θεός να τα βιώνουμε στα γήπεδα και να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Σίγουρα περιμένουμε και άλλα τρόπαια και στο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια, σε λίγο καιρό θα το ξανασυζητήσουμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News