Ολυμπιακός: Για να κάνει... εξαργύρωση βράδυ Κυριακής πρέπει...

Μίτσελ Γκονζάλεθ
eurokinissi

Ο Ολυμπιακός παίζει χρονικά πρώτος στο Βόλο την Κυριακή (19/3) και πρέπει να κερδίσει για να κάνει… ταμείο κερδών λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Η σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League έχει μείνει πίσω πια για τον Ολυμπιακό. Και πρέπει να μείνει πίσω γιατί η νιρβάνα που αισθάνονται άπαντες μετά το 3-1 στην ΟΠΑΠ Αρένα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε προβληματισμό και πίκρα αν οι ερυθρόλευκοι δεν καταφέρουν να κερδίσουν την Κυριακή στο Βόλο (19/3).

Μετά και την γνωστοποίηση του προγράμματος με ακριβείς ώρες και μέρες για τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ, γίνεται αντιληπτό ότι και η επερχόμενη Κυριακή, μετά την προηγούμενη και τον θρίαμβο στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπορεί να είναι μια ερυθρόλευκη Κυριακή. Αρκεί, βεβαίως, να κερδίσει ο Ολυμπιακός στον Βόλο. Αν οι ερυθρόλευκοι πάρουν τους 3β. θα περιμένουν ύστερα με άνεση τα επόμενα δύο ματς και κατά τις 23:30 το βράδυ θα κάνουν απολογισμό κερδών.

Για να κάνει… εξαργύρωση

Γιατί με νίκη επί του Βόλου θα υπάρχουν τέτοια. Στις 17:30 ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Βόλο, στις 19:00 ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και στις 21:30 η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν πως είτε ένας, είτε δύο είτε και οι τρεις αντίζηλοι του Ολυμπιακού για τον τίτλο θα υποστούν βαθμολογικές ζημιές. Όμως για να κάνει αυτή την… εξαργύρωση ο πρωταθλητής θα πρέπει να κερδίσει στο Βόλο ειδάλλως…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News