ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ: Η έλευση του Μέσι, φέρνει πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον 23χρονο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εμφανίζεται δυσαρεστημένος στην Παρί Σεν Ζερμέν να ετοιμάζει πρόταση 120 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να διεμήνυσε πως δεν θα προχωρήσει σε άλλες μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι, όμως όπως όλα δείχνουν ουσιαστικά θέλει να εκμεταλευτεί την ευκαιρία που της έχει παρουσιαστεί.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα και συγκεκριμένα το «Cadena SER» ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι δυσαρεστημένος στο Παρίσι μετά και την έλευση του Λιονέλ Μέσι και δεν έχει αποφασίσει εάν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ισχύουσα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών εκπνέει το 2022 και όσο ο 23χρονος δεν υπογράφει υπάρχει ο κίνδυνος να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος. Μάλιστα ο γαλλικός σύλλογος περιμένει την οριστική απάντησή του έως τη Δευτέρα (16/08).

Όπως μεταδίδεται στην Ισπανία αυτήν την κατάσταση θέλει να εκμεταλευτεί και ο Φλορεντίνο Πέρεθ, που ετοιμάζει πρόταση 120 εκατ. ευρώ στον ισχυρό άνδρα της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαιφί. Ο Εμπαπέ έχει εκφράσει πολλές φορές την φιλοδοξία του να αγωνιστεί στην Μαδρίτη με τα χρώματα της «βασίλισσας».

Τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά και μένει να δούμε εάν θα έχουμε και άλλα επεισόδια έως το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Πάντως ο Εμπαπέ υποδέχθηκε με αγκαλιές στο προπονητικό κέντρο της Παρί και φάνηκε ενθουσιασμένος με το νέο του συμπαίκτη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News