Γιάννης Αλαφούζος: «Δεν θα ανεχτούμε ξανά φαινόμενα Νταμπάνοβιτς!»

Η θέση του Γιάννη Αλαφούζου και του Παναθηναϊκού στη σύσκεψη με τον Στιβ Μπένετ και η ατάκα… «αν βάλετε Έλληνα διαιτητή και κάνει λάθος εξαφανιστείτε κι εσείς κι αυτός!»

Σταθερός στις απόψεις του παραμένει ο Παναθηναϊκός, όπως προέκυψε από τη συνάντηση των έξι ομάδων των play offs με τον Στιβ Μπένετ και τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος και ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναφέρθηκαν στην επιλογή ελίτ διαιτητών από τα δέκα καλύτερα πρωταθλήματα ή από τους ρέφερι της Α’ κατηγορίας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι θα πρέπει να αποκλειστούν εκπρόσωποι υποανάπτυκτων ποδοσφαιρικά χωρών, για να αποφευχθούν φαινόμενα τύπου Νταμπάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε να ζητηθεί η βοήθεια της UEFA και της FIFA για την εξεύρεση και την προστασία διαιτητών και συμπλήρωσε πως είχε επικοινωνία  με «υψηλά κλιμάκια» της UEFA, για να εισπράξει την απάντηση ότι αρκετοί διαιτητές υψηλού επιπέδου δεν θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα!

Επίσης, ο Γιάννης Αλαφούζος προειδοποίησε ότι δεν θα δεχτεί να ορίσουν Έλληνα διαιτητή στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

«Αν βάλετε Έλληνα διαιτητή και κάνει λάθος, εξαφανιστείτε» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Αν υπάρξει σοβαρό λάθος, εσείς κύριε Μπένετ θα πρέπει να παραιτηθείτε και ο εν λόγω διαιτητής να μην σφυρίξει ξανά στη Super League».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News