Ράδιο Αρβύλα: Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για το τέλος της εκπομπής
Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης;
Σε μια σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.
Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε την ημερομηνία που θα ρίξει αυλαία η εκπομπή για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.
Όπως λοιπόν είπε ο Αντώνης Κανάκης, το Ράδιο Αρβύλα τελειώνει στις 5 Απριλίου, αναφέροντας πως έχουν μείνει ακόμα 5 εκπομπές για φέτος αλλά και δύο εκπομπές «Βινύλιο», που θα προβληθούν στις 30/03 και στις 6/04 αντίστοιχα.
Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη για το τέλος του Ράδιο Αρβύλα
«Μην ξεχνάτε, είμαστε στις τελευταίες εβδομάδες εκπομπών. Θέλουμε 2 εβδομάδες λέμε, αλλά πλέον δεν είναι δυο. Μας έχουν μείνει 5 εκπομπές Ράδιο Αρβύλα, η αυριανή και άλλες 4 την επόμενη εβδομάδα και 2 εκπομπές ‘Βινύλιο’ πριν να φτάσουμε στο Πάσχα και πριν ολοκληρωθεί η σεζόν για εμάς! Η πρώτη εκπομπή ‘Βινύλιο’ είναι αυτήν την Παρασκευη», ανάφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.
Πηγή: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
