Αναντολού Εφές - Βίρτους Μπολόνια 86-67: Όσο κερδίζει... ελπίζει να έρθει στο ΣΕΦ

Η Αναντολού Εφές διέλυσε τη Βίρτους Μπολόνια με 86-67 και πλέον ελπίζει σε στραβοπάτημα των Μπασκόνια και Ζαλγκίρις για να τερματίσει στην όγδοη θέση και να παίξει τα ρέστα της στα Playoffs κόντρα σε Ολυμπιακό ή Ρεάλ.
Το σοκ από την Άλμπα Βερολίνου έκανε την Αναντολού Εφές να θυμηθεί να παίξει άμυνα τις τελευταίες… τέσσερις αγωνιστικές. Οι πρωταθλητές Ευρώπης δέχθηκαν μόλις 38 πόντους συνολικά στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, πράγμα που σε συνδυασμό με τα καλά ποσοστά της στα δίποντα έφεραν μια διαφορά +22 πόντων (60-38), την οποία οι παίκτες του Αταμάν διαχειρίστηκαν μέχρι το φινάλε (86-67).
Άντε Ζίζιτς (24π. 6ρ.) και Ελάιτζα Μπράιαντ (13π. 11ρ.) ήταν οι κορυφαίοι των νικητών οι οποίοι πλέον έφτασαν τις 16 νίκες και ελπίζουν σε στραβοπάτημα των Μπασκόνια και Ζαλγκίρις.
Το πρόγραμμα της Αναντολού Εφές (16-16)
Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές (6/4)
Αναντολού Εφές – Μονακό (14/4)
Το πρόγραμμα της Μπασκόνια (16-15)
Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε (31/3)
Μπασκόνια – Βιλερμπάν (6/4)
Ολυμπιακός – Μπασκόνια (13/4)
Το πρόγραμμα της Ζαλγκίρις (16-15)
Ζαλγκίρις – Βαλένθια (31/3)
Ζαλγκίρις – Μακάμπι Τελ Αβίβ (6/4)
Μπάγερν – Ζαλγκίρις (14/4)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Όταν παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια!
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για νέο sold out στο Καραϊσκάκη - Εξαντλούνται και τα τελευταία εισιτήρια
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
