AEK: Εκτός Μήτογλου, μέσα Φερνάντες κόντρα στον Βόλο

Χωρίς τον Γεράσιμο Μήτογλου λόγω ίωσης η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Βόλο, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Φερνάντες παρά την πρόσφατη επέμβαση ρουτίνας στην οποία υποβλήθηκε.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αυριανού (5/4, 18:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο για την 3η αγωνιστική των play-offs, αποτελεί η απουσία του του Γεράσιμου Μήτογλου από την αποστολή λόγω ίωσης και έρχεται να προστεθεί σε εκείνες των Αρόλντ Μουκουντί και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ από την αμυντική γραμμή του Δικεφάλου.
Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Νόρντιν Άμραμπατ που αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Φερνάντες που προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη μετά τη μικροεπέμβαση ρουτίνας για αρρυθμίες στην καρδιά που προ ημερών. Εκτός και ο ανέτοιμος Τομ Φαν Βέερτ.
Η αποστολή της Ένωσης:
🗒️Η αποστολή της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον @fcvolos #volaek #aekfc #aekfcseason2022_23 #slgr pic.twitter.com/wA8k3YFxx3
— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) April 4, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Γιώργος Μπαρτζώκας: Δεν είναι απλώς ένας προπονητής του Ολυμπιακού
- Ντάνιελ Καστελάνι: «Έφυγε» από τη ζωή ο σπουδαίος προπονητής
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ημέρα Ντε Φράι - Πως πείστηκε ο Ολλανδός στόπερ, ποιες οι απολαβές του
- Αρης: Σκληρή μάχη με το ΝΒΑ για τον Ρόμπινσον-Ερλ
- Αθλητικές Μεταδόσεις: Πού θα δείτε τη μάχη Εμπαπέ - Χάαλαντ και το Ράλι Ακρόπολις
