Η βίλα της Πάρου με τα... χρυσά αυγά: Ο Ραγκούσης πήρε και επιστρεπτέες προκαταβολές το 2020-2021 - Τα νέα κρίσιμα ερωτήματα για το «αμαρτωλό» ακίνητο
Νέες αποκαλύψεις για τον τομεάρχη Διαφάνειας, Γιάννη Ραγκούση – Έχει λάβει 20.490 ευρώ από κρατικές ενισχύσεις και επιστρεπτέα προκαταβολή.
Νέα διάσταση λαμβάνει η υπόθεση του τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννη Ραγκούση. Μετά τις συγκλονιστικές χθεσινές αποκαλύψεις, που έμμεσα με την ανακοίνωσή του αποδέχτηκε και ο ίδιος, καθώς παραδέχτηκε ότι στην ατομική του επιχείρηση που διαχειρίζεται την υπερπολυτελή του βίλα στην Πάρο προσέλαβε ως εποχικούς υπαλλήλους τα δύο παιδιά του, τα οποία στη συνέχεια αιτήθηκαν και λαμβάνουν μέχρι και σήμερα επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, αποκαλύπτουμε κάτι επίσης συγκλονιστικό, που εγείρει ερωτήματα γύρω από την αμαρτωλή βίλα.
Δείτε περισσότερα στα parapolitika.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
