PREMIER LEAGUE: Απίθανο standing ovation των φίλων της Μπρέντφορντ στον Σάκα

Οι φίλοι της Μπρέντφορντ… απάντησαν με το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στο εφιαλτικό καλοκαίρι που έζησε ο Σάκα μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Euro

Υπάρχουν στιγμές που ο αθλητισμός επιδεικνύει το πιο όμορφο πρόσωπό του. Μια από αυτές παρακολούθησαν σε απ’ ευθείας μετάδοση όσοι είχαν την τύχη να ζήσουν, έστω και τηλεοπτικά, το εναρκτήριο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Άρσεναλ. 

Στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μικέλ Αρτέτα αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα του καλοκαιριού, τον Μπουκαγιό Σάκα, ο οποίος μετά το χαμένο του πέναλτι στον τελικό του Euro απέναντι στην Ιταλία, είχε πέσει θύμα αλλεπάλληλων ρατσιστικών επιθέσεων για την αστοχία του. 

Βλέποντας, λοιπόν, τον διεθνή Άγγλο να είναι έτοιμος να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο, οι φίλοι της νεοφώτιστης Μπρέντφορντ, σηκώθηκαν άπαντες όρθιοι αυθόρμητα και τον δέχτηκαν με ένα αποθεωτικό sranding ovation, το οποίο ο Σάκα θα θυμάται σε όλη του τη ζωή! Δείτε το βίντεο με το απίθανο, και άκρως ανθρώπινο στιγμιότυπο: 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News