ΑΕΚ - Άρης: Το 'κανε κι αυτό ο Μπένετ! Φέρνει Πολωνό που είναι... επικηρυγμένος στη χώρα του!

Στις μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, ο άνθρωπος που ορίστηκε να διευθύνει το ματς ΑΕΚ – Άρης, μετά τη διαιτησία του σε ματς της περασμένης αγωνιστικής στην πολωνική Ekstraklasa – Γιατί τον έχουν «επικηρύξει» οι άνθρωποι της Λεχ Πόζναν

Η Λεχ Πόζναν είναι στην τρίτη θέση της Ekstraklasa, του πολωνικού πρωταθλήματος με 12 νίκες σε 26 ματς. Από τα 14 παιχνίδια που δεν έχει κατάφερε να κερδίσει, ο Ολλανδός προπονητής της Τζον Φαν ντεν Μπρομ υποστηρίζει ότι στα 6 η ευθύνη βαραίνει τον διαιτητή Πάβελ Ρατσκόφσκι.

Και τι μας νοιάζει εμάς τι γίνεται στην Πολωνία; Μας νοιάζει και μας παρανοιάζει γιατί ο εν λόγω ρέφερι θα διαιτητεύσει τον επερχόμενο αγώνα ΑΕΚ – Άρης.

Η τελευταία διαιτησία του στο ματς της Λεχ με την Πόγκον την περασμένη Κυριακή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τη μεριά της ομάδας του Πόζναν, που υποστηρίζουν ότι δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα το συμπατριώτη μας Κώστα Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος σταμάτησε αντίπαλο να βγει στην αντεπίθεση χωρίς πρόθεση να διεκδικήσει την μπάλα.

Αν και ο Ρατσκόφσκι θεωρείται εκ των κορυφαίων διαιτητών στην Πολωνία έχοντας στο παλαμαρέ του διεθνείς αγώνες εθνικών ομάδων και συλλόγων και σφύριξε το πολωνικό Σούπερ Καπ στην αρχή της σεζόν, ο Φαν ντεν Μπρομ τον χαρακτήρισε ως τον χειρότερο διαιτητή της Λίγκας και η ομάδα του ζήτησε να μην διαιτητεύσει ξανά δικά της παιχνίδια.

Ο μη ορισμός του στα ματς της 27ης αγωνιστικής στην Ekstraklasa και η τοποθέτησή του στο… ψυγείο προκάλεσε ένα μικρό συναγερμό στην Πολωνία, που έληξε όταν έγινε γνωστό ότι θα διαιτητεύσει στην ελληνική Super League.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News