Παναθηναϊκός: Με Μπρινιόλι και Κώτσιρα η αποστολή ενόψει Ολυμπιακού

Με τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γιάννη Κώτσιρα να τίθενται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Απ. Νικολαΐδης».
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (9/4, 21:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play-offs της Super League.
O Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, ανακοίνωσε την αποστολή των «πράσινων». Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που έμεινε εκτός μια ανάσα πριν την σέντρα στο «Κλ. Βικελίδης» λόγω μυϊκού προβλήματος στην πλάτη κι έκανε θεραπεία την Παρασκευή, μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε σε αυτή.
Στην αποστολή επέστρεψε και ο Γιάννης Κώτσιρας, ξεπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε λόγω αιματώματος στη γάμπα και του στέρησε την παρουσία του στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Αντιθέτως, απών από την προπόνηση λόγω ίωσης ήταν ο Αργύρης Καμπετσής.
Οι εκλεκτοί του Σέρβοι τεχνικού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς.
📋Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι «αιωνίων» των #playoffs στη Λεωφόρο. #Panathinaikos #PAOFC2022_23 #PAOOLY #squadlist #slgr #StoiximanSuperLeague pic.twitter.com/jVY6UCW2Fu
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) April 8, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
