Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ο Τσιντώτας «κράτησε» τον πολύτιμο βαθμό στο Περιστέρι

Με έξι σπουδαίες επεμβάσεις ο Τσιντώτας κράτησε την πολύτιμη ισοπαλία για τον ΠΑΣ στο Περιστέρι με αντίπαλο τον καλύτερο Ατρόμητο που προηγήθηκε, ενώ είχε και δύο δοκάρια.

Με τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από το Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα, χάρη κυρίως στις εξαιρετικές επεμβάσεις του έμπειρου Τσιντώτα. Ο Ατρόμητος κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε, αλλά τον… φρέναρε ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων και δύο φορές το οριζόντιο δοκάρι!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, κάτι το οποίο πέτυχαν με τον Αγκιμπού Καμαρά να βρίσκει δίχτυα πριν από τη συμπλήρωση δέκα λεπτών. Μόλις στο 8′ ο σκόρερ έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής και με συρτό σουτ νίκησε τον Τσιντώτα για να γράψει το 1-0.

Μέχρι τα μισά του πρώτου μέρους, η ομάδα του Περιστερίου συνέχισε να πιέζει τα καρέ του Τσιντώτα, ωστόσο, οι τελικές προσπάθειες που δημιουργήθηκαν βρήκαν σε ετοιμότητα τον έμπειρο γκολκίπερ. Ο ΠΑΣ άρχισε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο μετά από το 20ό λεπτό, ωστόσο, έξι λεπτά ήταν αρκετά για να έρθει το 1-1 (26′).

Αυτή τη φορά ήταν ο Παμλίδης εκείνος που ευστόχησε με πολύ ωραίο πλασέ πάνω από τον Γιαννιώτη που επιχείρησε έξοδο. Είχε προηγηθεί κλέψιμο του Τζίμα και κάθετη πάσα προς τον σκόρερ, ο οποίος έφυγε έξυπνα στο χώρο και τελείωσε τη φάση με εξαιρετικό τρόπο για να φέρει το ματς στα ίσια.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Παμλίδης βρέθηκε ξανά σε επίκαιρη θέση, αλλά η κεφαλιά που έπιασε δεν δημιούργησε πρόβλημα στον Γιαννιώτη. Στο 40′ ο Κεσχρίντα υποχρέωσε τον Τσιντώτα να δείξει τα αντανακλαστικά του, πριν οι δύο ομάδες φτάσουν στην ανάπαυλα.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, καθώς σταμάτησε όλες τις απόπειρες που έγιναν προς την εστία του. Με κορυφαία τη φάση του 87′ όταν έπειτα από πλάγιο η μπάλα αρχικά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μαυρομμάτης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τσιντώτας ήταν ξανά εκεί που έπρεπε για να μπλοκάρει. Στο 60′ ο πορτιέρε των φιλοξενουμένων είχε επέμβει ξανά σωτήρια σε σουτ του Κωτσόπουλου.

Οι παίκτες του Ατρομήτου κυνήγησαν το δεύτερο γκολ μέχρι το φινάλε και το… ακούμπησαν στο 92′ όταν σε σέντρα – σουτ του Ρομπάιγ, η μπάλα σταμάτησε εκ νέου στο οριζόντιο δοκάρι.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News