Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το ντέρμπι «αιωνίων», ΑΕΚ - Άρης και ΠΑΟΚ - Βόλος

Πού θα δείτε το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο, τη μονομαχία ΑΕΚ-Άρη στη Φιλαδέλφεια και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα.

Συνέχεια σήμερα για τα play-offs της Super League, με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, όπου δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Οι δύο «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με μοναδικό στόχο τη νίκη, την ώρα που οι «πράσινοι» ως πρωτοπόροι θέλουν να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία και οι «ερυθρόλευκοι» να κερδίσουν πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου, με μόλις τρεις βαθμούς να τους χωρίζουν.

H AEK, που συγκατοικεί με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει εκεί, φιλοξενεί τον Άρη στη Φιλαδέλφεια, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν το τρίποντο στη μάχη τους για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο στην Τούμπα, θέλοντας να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, κόντρα στους πάντα επικίνδυνους Θεσσαλούς.

Δείτε το πρόγραμμα:

18:00 COSMOTE SPORT 1 HD ΑΕΚ – Άρης

20:30 Novasports Prime ΠΑΟΚ – Βόλος

21:00 COSMOTE SPORT 1 HD Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η βαθμολογική κατάταξη:

slgr.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News