Στοίχημα: Με αξία οι άσοι από ΑΕΚ και Λίβερπουλ

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής 9 Απριλίου

Καλησπέρα και Καλή Κυριακή σε όλους! Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές μας επιλογές με δυο σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Αγγλία, που διεξάγονται νωρίς το απόγευμα. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη για την 4η αγωνιστική των Play off και θα στηρίξουμε τον άσο από το πρώτο ημίχρονο.

Στην κορυφή της βαθμολογίας και στο κυνήγι του τίτλου θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται η Ένωση και περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Ο Άρης μάχεται για την κατάκτηση της 5ης θέσης, αλλά δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι θετικό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνέχεια με το μεγάλο ντέρμπι στην Premier League με την Λίβερπουλ να υποδέχεται στο «Άνφιλντ» την Άρσεναλ. Οι ρεντς έφυγαν με τη λευκή ισοπαλία από το Λονδίνο στο ματς με την Τσέλσι, μένοντας χωρίς νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και σε απόσταση επτά βαθμών από τις θέσεις των Ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Επτά συνεχόμενες νίκες μετρούν οι «κανονιέρηδες» που παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και με διαφορά πέντε πόντων από την Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι η τελευταία ευκαιρία της Λίβερπουλ για να ανακτήσει την ψυχολογία της και να παραμείνει κοντά στην πρώτη πεντάδα. Θα επιλέξουμε λόγω έδρας τον άσο.

18:00 ΑΕΚ – ΑΡΗΣ  1ΗΜ. /1ΤΕΛ. (2.10)

18:30 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ   1 (2.75)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News