ΠΑΟΚ - Βόλος 4-2: Καθάρισε νωρίς και είναι ζωντανός για την τρίτη θέση

EUROKINISSI

Με Κάλεντ Νάραϊ σε μεγάλα κέφια (δυο γκολ) ο ΠΑΟΚ έβαλε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Βόλο να μειώνει στο δεύτερο μέρος. Οι ασπρόμαυροι μένουν ζωντανοί στη μάχη της τρίτης θέσης.

Πετυχαίνοντας τρία γκολ πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο ΠΑΟΚ έβαλε τις βάσεις για την επιστροφή στις νίκες, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 4-0 και το Βόλο να μειώνει στον τελικό 4-2.

Μπήκε φορτσάτος με τρία γκολ μέχρι το 27′

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που είχε στην ενδεκάδα του Βιεϊρίνια, Κάργα και Ελ Καντουρί, είδε τον Δικέφαλο του Βορρά να μπαίνει φορτσάτος στο ματς, με τον Ίνγκασον να «προειδοποιεί» με κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 3′ και στο 6′ να κάνει το 1-0 με κεφαλιά.

Οι ασπρόμαυροι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, και στο 16΄ο Νάραϊ με σουτ έκανε το 2-0, με τις βάσεις της νίκης να έχουν μπει. Στο 27′ ο Γερμανός πέτυχε το δεύτερό του τέρμα, αξιοποιώντας το γέμισμα του Κάργα, που τον έβγαλε στην πλάτη της άμυνας του Βόλου. Το ημίχρονο έκλεισε με το εύστοχοι πλασέ του Τιάγκο Ντάντας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αναγκαστικές αλλαγές για Καντουρί και Αουγκούστο

Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντόουγκλας Αουτγκούστο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πρώτο ημίχρονο, με τον Μαροκινό να κλαίει με λυγμούς λόγω του μυικού προβλήματος που τον ανάγκασε να αντικατασταθεί. Ο Βραζιλιάνος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο.

Έπεσε ο ρυθμός, μείωσε ο Βόλος

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα, έψαξε το πέμπτο γκολ το οποίο δεν βρήκε, με τον Βόλο να μειώνει σε 4-1 με κεφαλιά του Τσοκάνη στο 58′ ενώ στο 89’ο Οζένγκοβιτς έγραψες το τελικό 4-2.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News