Διαιτησία: Σάλος στην Αλβανία με τον διαιτητή VAR του Άρης - ΠΑΟΚ!

Ο Τζουχίν Τζάγια, ο Αλβανός διαιτητής που είχε φέρει η ΚΕΔ για υπεύθυνο του VAR στο ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ, εμφανίζεται να δέχεται απειλές για τη ζωή του!
Σύμφωνα με την αλβανική εφημερίδα «Panorama Sport», ο συγκεκριμένος διαιτητής, για τον οποίο η ΠΑΕ Άρης είχε εκφράσει πολλά παράπονα με ανακοίνωσή της, εμφανίζεται να εμπλέκεται σε μια περίεργη υπόθεση εκβιασμού, με τον ίδιο και την οικογένειά του να δέχονται απειλές από τη ζωή του.
O ίδιος ισχυρίζεται ότι από τη στιγμή που ορίστηκε στο ματς Καστριότι – Μπίλις δέχτηκε περίεργες κλήσεις από άγνωστους σε αυτόν αριθμούς. Επέλεξε να μην σηκώσει το τηλέφωνο και τότε, όπως λέει ο Τζάγια, τηλεφώνησαν στην έγκυο σύζυγό του. Αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές και τους ανώτερούς του στο χώρο της διαιτησίας. Η Αλβανική Ομοσπονδία ανέβαλε το ματς και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
Η Καστριότι έχει κατηγορηθεί από την Ομοσπονδία ότι είχε χειραγωγήσει το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Λάτσι, υποχρεώνοντας τους διαιτητές να ακυρώσουν γκολ της δεύτερης.
Η αρχική εκδοχή της είδησης μου μεταφέρθηκε στην Ελλάδα, έκανα λόγο για απόπειρα χρηματισμού του Τζάγια, γεγονός όμως που δεν επιβεβαιώνεται.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζάγια είχε πιστοποιηθεί από την UEFA ως VARίστας μόλις τον περασμένο Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Φλικ: Πέθανε ο πατέρας του πριν από το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- «Σεισμός» στο ΟΑΚΑ για τους Metallica: Υπερθέαμα στη σκηνή των 360 μοιρών, με Ζορμπά και Τρύπες
- Τρέβορ Μπρούκινγκ: Ο ηγέτης της Γουέστ Χαμ που της χάρισε κούπα με ένα περίεργο γκολ
- ΟΦΗ: Η μητέρα του Τιάγκο Νους πήρε το βραβείο «Most Valuable Parent»!
